Přihlásit

Zlatá srnčí trofej měla rekordní účast (Benešovský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Nejčtenějším příspěvkem za posledních sedm dnů Benešovského deníku v rubrice Čtenář reportér byla fotoreportáž z akce Zlatá srnčí trofej.

Rekordní počet 98 dětí se zúčastnil okresního kola této soutěže, pro kterou poskytla zázemí Mateřská škola Maršovice. Další doprovodné aktivity probíhaly v areálu Mysliveckého spolku Maršovice. Děti prokazovaly své myslivecké a přírodovědné znalosti a dovednosti hned v několika okruzích – na vnitřní stezce, vnější stezce a písemném testu. Rozděleny byly podle věku do kategorií 0, A, B, v každé kategorii bylo vyhlášeno pořadí soutěžících dle jejich úspěšnosti. Velkou gratulaci si zaslouží vítězové, ale pochvala jistě patří všem účastníkům za jejich nadšení a zájem o myslivost. Děti doprovázel hojný počet dospělých – rodičů a vedoucích mysliveckých kroužků. Akci pořádala Českomoravská myslivecká jednota spolu s Okresním mysliveckým spolkem za finanční podpory Středočeského kraje a finanční podpory Města Benešov, Města Votice a Městyse Maršovice.. Celý článek a více fotek najdete na www.benesovsky.denik.cz.

Zdroj: Bdenešovský deník, 17. 6. 2022

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.