Přihlásit

Hodnotitelé trofejí jsou proškoleni (prachaticky.denik.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Březovík
V sobotu 11. března Okresní myslivecký spolek Prachatice z pokynu ČMMJ z. s. Praha uspořádal školení členů hodnotitelských komisí trofejí pro okresy České Budějovice, Český Krumlov a Prachatice v osadě Březovík.

"Školení zahájil, jako školitel ČMMJ, Jan Kupka, jinak vedoucí Klubu vábičů při ČMMJ. Zúčastnil se i Václav Henzelín, který bude působit jako poradce pro hodnocení trofejí za rok 2016 u Okresního mysliveckého spolku Prachatice a MS Hradějn Vlachovo Březí.
Důvodem tohoto školení je zájem ČMMJ o zvyšování odborné zdatnosti hodnotitelů, aby výsledky měření trofejí byly srovnatelné s výsledky měření prováděné členy komisí při národních výstavách.
V letošním roce se Chovatelská přehlídka trofejí na okrese Prachatice bude konat ve dnech 11. až 14. května ve Vlachově Březí.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.