Přihlásit

Druhá dubnová sobota bude v Nových Bránicích ve znamení myslivosti (regionivancicko.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Pokud jste se s myslivci v životě blíže potkali jen na vesnickém mysliveckém plese, určitě se zajděte v sobotu 8. dubna podívat na Myslivecký den v Nových Bránicích. Od devíti hodin od rána se zde můžete dozvědět spoustu zajímavých věcí o životě mužů (a žen) v zelené uniformě.

Ty si už ani nedokážeme představit bez jejich čtyřnohých pomocníků, proto u myslivny proběhne i svod psů loveckých plemen. Ale protože myslivcům mohou pomáhat i jiná zvířata, než psi, zhlédnete i ukázku skokolnictví.

Mimo trofejí, které byly uloveny v poslední sezóně v honitbě kolem Ivančič, si budete moci prohlédnout i výstavu preparovaných zvířat. Pro malé myslivce tu bude připravena laserová střelnice nebo skákací hrad. A na myslivecké akci samozřejmě nesmí chybět občerstvení, které zde bude připraveno.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.