Přihlásit

Žena se na seznamce chlubila zastřeleným jelencem, z nápadníka se vyklubal lovec pytláků (aktualne.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Američanka chtěla na internetové seznamce oslnit nápadníka, tak mu poslala fotku s jelencem, kterého zabila. Místo rande ji čekala pořádná pokuta.

Cannon Harrison pracuje dva roky jako lovec pytláků v americkém státě Oklahoma. Pátráním po nelegálních lovcích často stráví dlouhé měsíce, tentokrát mu však jeden z nich doslova spadl do klína. Ženu, která nelegálně zabila jelence, totiž dopadl pomocí seznamovací aplikace.

"Zpočátku jsem si myslel, že jde o žert. Napadlo mě, že si ze mě chce někdo vystřelit, protože ví, čím se přece živím. Zkrátka to vypadalo příliš jednoduše, než aby to mohla být pravda" uvedl čtyřiadvacetiletý Harrison pro deník The Washington Post, který na případ upozornil.

Po představení a menším flirtu se mu žena přes aplikaci pochlubila, že skolila jelence pomocí nezákonné metody, kdy použila ostré přímé světlo, čímž zvíře paralyzovala. Muži se chtěla pochlubit, tak mu poslala i fotografii s úlovkem.

"Náš profesní život často splývá s tím osobním, ať už jde o mobilní telefony, nebo sociální sítě. A tentokrát se nám podařilo pytláka dopadnout díky seznamovací aplikaci," uvedla na svém Facebooku agentura, pro kterou Cannon pracuje.

Harrison pytlačku později identifikoval na fotce, kterou měla na sociálních sítích. Žena dostala pokutu v přepočtu 53 tisíc korun, kterou zaplatila, a vyhnula se tak vězení.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.