Přihlásit

Mikov na hospitalu Kuks představí nový lovecký nůž Hubert (feedit.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

V sobotu 6. 10. se u příležitosti Svatohubertských slavností na hospitalu Kuks slavnostně představí a uvede na trh nový lovecký nůž Hubert.

Vývoj nože je společným dílem tradičního českého výrobce nožů Mikov s mysliveckým Řádem svatého Huberta. Nůž reflektuje požadavky myslivců z terénu, například během jeho vývoje byla významně prodloužena pilka.
S nožem Hubert je navíc spojen program pomoci potřebným, protože z každého prodaného kusu bude věnováno 95 Kč ve prospěch Hospitální nadace Františka Antonína hraběte Sporcka v Kuksu.
Mikov je největším českým výrobcem nožířského zboží. Lovecké nože tvoří významnou část jeho portfolia. Mezi myslivci si již v minulosti našly svoje místo modely Fixir a Hunter. Hubert svojí velikostí a konstrukcí zapadá mezi tyto dva oblíbené typy nožů.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.