Přihlásit

Mladého lesáka pátrači stále ještě nenašli (Ústecký deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Děčínsko - Bezvýsledně pátrají již čtrnáct dnů pátrači v celé České republice po sedmnáctiletém mladíkovi, který čtvrtého ledna odešel z domova ve Šluknově na Děčínsku.
"Speciální pátrací tým stále prověřuje možné lokality, kde by se mohl chlapec nalézat. Zatím ale pátrání neslavilo úspěch. Mladík již může být kdekoliv v republice," řekla děčínská policejní mluvčí Jana Žežulková.
Po mladíkovi se také stále shánějí jeho spolužáci, kteří každým dnem čekají na návrat svého ztraceného kamaráda. "Stále se ho snaží kontaktovat pomocí krátkých textových zpráv, ale bezvýsledně. Podle mých informací se náš žák nikomu ze třídy zatím neozval," řekl ředitel školy Milan Janoušek.
Chlapec se za celou dobu ozval jen jednou své matce přes SMS zprávu. Rodiče poté uklidnil tím, že v lese odhodil své dvě zbraně, které si při útěku odnesl z domova. Policie je našla před týdnem.
---

Policisté hledají chlapce již čtrnáct dnů.
Pohřešovaný Karel Nerad (17 let) je cca 185 cm vysoký, štíhlé postavy, má hnědé středně dlouhé vlasy, modré oči, nosí dioptrické brýle. Oblečen byl do zeleného mysliveckého obleku. Při kontaktu volejte na 158

(kra)

Vyšlo také v: Českolipský deník, Děčínský deník, Chomutovský deník, Jablonecký deník, Liberecký deník, Litoměřický deník, Mostecký deník, Teplický deník, Turnovský a semilský deník, Žatecký a lounský deník

[V L T A V A+P N P R E S S+L A B E]

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.