Přihlásit

Plesy myslivců (Českobudějovický deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Plesy myslivců
Komařice - Myslivecký spolek Komařice zve všechny milovníky myslivosti a taneční zábavy na 49. Myslivecký ples, který se uskuteční v sobotu od 19 hodin v hostinci ve Střížově. Návštěvníci se mohou těšit na slavnostní pasování na lovce daňčí zvěře nebo vystoupení Jihočeských trubačů.
K tanci a poslechu bude myslivcům hrát Hájovanka, vstupné je 100 Kč.
Nové Hrady - Další myslivecký ples můžete navštívit už dnes od 20 hodin v Hotelu Máj. K tanci a poslechu zahrají kapely Veselá muzika a Milénium, chybět nebude bohatá zvěřinová
tombola. 
 
Masopustní reje na Českobudějovicku
Nesměň, Svatý Jan nad Malší - Sbor dobrovolných hasičů z Nesměně zve všechny příznivce masopustního veselí na tradiční masopustní koledu do Nesměně, a to již tuto sobotu. Po povolení od starosty obce v devět hodin se ze sálu kulturního domu po kolečku pro obec a uctění památky padlých kamarádů u pomníku vyrazí koledovat po obci. Koledníky bude po celou dobu doprovázet dechová hudba Flamendři.
Růžičková koleda proběhne v sobotu od půl deváté také v Sedlci a okolí. Konkrétně koledníci zavítají do osady Pod Horou, "Samoty u Tvarohů", "Burdinky", Úlehle, Svachova a Hrachových Hor. Kolem 15. hodiny by se koledníci měli vrátit zpátky do Sedlce, kde budou pokračovat s koledováním v obci.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.