Zvěřinové tipy pro vás (Střední Čechy)
- Kategorie: Zpravy z oboru myslivost
Zvěřina je maso, které potřebuje specifickou přípravu, ale odvděčí se vám netradičním kulinářským požitkem. Recepty najdete v oblíbených kuchařkách nakladatelství DONA.
MYSLIVEC A RYBÁŘ V KUCHYNI
Více než 300 originálních receptů na přípravu zvěřiny a ryb, které autor zaznamenal z velké části mezi profesionálními a amatérskými myslivci a rybáři. Součástí jsou i recepty ze specializovaných restaurací. 145 Kč
MYSLIVECKÉ GULÁŠE
Kniha obsahuje více než dvě stovky originálních receptů a udivuje množstvím způsobů, na které je možné připravit dobrý guláš. Lákavé jsou i předpisy na další speciality ze zvěřiny. 95 Kč
KUCHAŘKA KRÁLÍK pokaždé jinak
Kvalitní, dietetické králičí maso odpovídá požadavkům racionální výživy a má své tradiční místo v české kuchyni. Kuchařka nabízí pestrou škálu receptů, které určitě stojí za vyzkoušení. 85 Kč
Příště sladké pokrmy z ovoce
---
Knihy o vaření z nakladatelství DONA můžete objednat na www.dona.cz nebo na telefonu 386 358 348
Vyšlo také v: Benešovský deník, Berounský deník, Boleslavský deník, Kladenský deník, Kolínský deník, Kutnohorský deník, Mělnický deník, Nymburský deník, Pražský deník, Příbramský deník, Rakovnický d