Přihlásit

Hry (24 hodin)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Hunting Unlimited 2008

RECENZE - Česká firma SCS Software na trh vypustila loveckou akční hru Hunting Unlimited 2008. Ač by se mohlo zdát, že o tituly podobného ražení nemůže být zájem, opak je pravdou. Ve Spojených státech jsou právě tyto hry velkými hity, a to přesto, že v nich neděláte nic jiného, než lovíte. Na začátku každé mise dostanete příkaz, kolik kusů zvěře máte zabít, a jde se na věc. Podíváte se do rozličných lokací. Kromě zbraní je k dispozici i slušná výbava. Grafika hry je vcelku slušná a celkově jde o lepší průměr.  Command & Conquer 3: Kane's Wrath

NOVINKA - Společnost Electronic Arts představila nový datadisk pro oblíbenou strategii Command & Conquer 3 s podtitulem Kane's Wrath. Datadisk se bude točit kolem padoucha jménem Kane. Těšit se můžete na nové jednotky a HD . lmečky s živými herci, včetně několika nových postav. Kromě toho hra nabídne přes 24 multiplayerových map a X360 verze bonus v podobě zbrusu nového ovládacího rozhraní, které dá hráči možnost mnohem rychleji reagovat. Datadisk vyjde začátkem roku 2008 souběžně pro PC a X360.

Ono

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.