Přihlásit

Už dnes si můžete dojít do katedrály pro betlémské světlo (Českobudějovický deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

ZVONKOVÝ PRŮVOD se dá do pohybu v sobotu v 15. 30 h v Borovanech. Děti se vydají od radnice ozdobit stromek zvířátkům.

ŠTĚDRÝ DEN se zvířátky tradičně plánuje na pondělí zoo Ohrada v Hluboké nad Vltavou. Pro nejmenší návštěvníky je od 10 do 15 hodin připravena spousta her a soutěží včetně hledání ptáčka Vánočníčka či zvonění na "Zvon přání". V10, 12 a ve 13 hodin bude na programu oblíbené komentované krmení vyder, kočkodanů či medvědů. Pro děti je vstupenkou ručně vyrobená ozdoba na stromeček či kousek vánočního řetězu.

BETLÉMSKÉ SVĚTLO dorazí dnes do Č Budějovic. Přijít si pro ně můžete v 16. 30 h před katedrálu svatého Mikuláše.

RYBOVU MŠI VÁNOČNÍ zahrají hudebníci v českobudějovickém Husově sboru na Palackého náměstí, a to v neděli od 15.30 hodin.

PŘEDVÁNOČNÍ atmosféru budou plnými doušky nasávat i Novohradští. V sobotu v 18 h zahrají děti příběh o narození Ježíše Krista a poté roznesou betlémské světlo. 4. adventní neděli pak zpestří zvonkovým průvodem. Ten startuje v 16 h na zámeckých schodech. Druhý svátek vánoční bude v Nových Hradech patřit živému betlému, který začne na klášterní zahradě v 17 h.

KOMEDII VÁNOČNÍ zahrají ochotníci Společnosti přátel Rudolfova ve Sboru smíru Církve československé husitské od 10.15 hodin v neděli. Až do neděle bude také v Rudolfově k vidění a navštívení Poštovní ulice, ta nabídne vánoční zboží, betlém, vánoční zvyky, koledy či výrobky klientů Domova Libníč.

ZÁMEK HLUBOKÁ otevře v sobotu a v neděli od 10 do 15 h nastrojenou zámeckou kuchyni. Návštěvníci vyslechnou vyprávění o vánočních zvycích a oblíbených jídlech Schwarzenbergů.

LEDENICKÉ NÁMĚSTÍ se na Štědrý den ve 21.40 h rozezní koledami v podání Ženského pěveckého sboru Ledenice.

ŠTĚPÁNSKÁ ZÁBAVA vypukne v úterý ve 20 h ve zborovské hospůdce V Kopečku.

MYSLIVECKÝ PLES pořádá v úterý od 20 h v dolnobukovském kulturním domě myslivecké sdružení. K tanci hraje Malá muzika Na uše Pepíka.

VÁNOČNÍ TANCOVAČKA je plánována na úterý od 21 h v homolské hospodě Na Staré kovárně. Hrát bude Skat.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.