Přihlásit

Srnky pod koly vozidel (Pardubický deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

SRNKY ZAVINILY hned dvě dopravní nehody, ke kterým o víkendu došlo na silnicích bývalého pardubického okresu. Lesní zvěř zkřížila cestu nejprve osmadvacetileté řidičce Škody Felicie nedaleko obce Kojice.

"Srna vběhla vozidlu do jízdní dráhy zleva. Byla to tak malá vzdálenost, že řidička již nemohla střetu nijak zabránit. Zvíře bylo na místě mrtvé," řekla našemu Deníku mluvčí pardubické policie. Na místě si poté mrtvou srnku převzali lidé z Mysliveckého sdružení Kojice. Podle našich informací byla celková škoda na této nehodě vyčíslena na částku dvacet tisíc korun. Policisté však šetří i další nehodu, kterou zavinila srna. Ke střetu došlo ve Zdechovicích. "Zvíře zde vběhlo do dráhy vozidlu Škoda Fabia, které řídil 46letý muž. Škoda na autě je odhadována na patnáct tisíc korun. "Policisté museli sraženou srnu, která však odběhla, nejprve najít a poté předat Mysliveckému sdružení Sulovice," dodala policejní mluvčí.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.