Přihlásit

Manželé nezvládli výchovu pitbula, ten je těžce potrhal (Opavský a hlučínský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Kladno
Majitelé šestileté feny z Vodárenské ulice v Kladně zřejmě nezvládli dokonale její výchovu. Zatím z nezjištěných příčin se na oba vrhla a způsobila jim četná zranění na pažích. Muž se ženou byli okamžitě převezeni na ošetření do kladenské nemocnice. Žena je nyní v domácím léčení. Muž je po operaci v péči lékařů. "Podle informací poskytnutých rodinou se pes naprosto spontánně a bez důvodu na majitele vrhnul a pokousal je. Policie přivezla do ordinace zvíře, které převzal můj kolega Jiří Uldrych. Jako každé agresivní zvíře musel být pes po převezení na vyšetřovnu utracen. Následně bude vyšetřen pro vyloučení nákazy vzteklinou," uvedl kladenský veterinář Karel Klaus. "Podle vyjádření manželů byla fena ještě kolem deváté hodiny naprosto klidná a najednou z ničehož nic začala na majitele útočit. Vzhledem k tomu, že se jednalo o psa napadených majitelů, policie případ prošetřovat nebude," uvedla mluvčí kladenských policistů Jana Šteinerová.

HUSÁROVÁ KATEŘINA

Vyšlo také v: Blanenský deník, Brněnský deník, Bruntálský a krnovský deník, Břeclavský deník, Českobudějovický deník, Českokrumlovský deník, Děčínský deník, Domažlický deník, Frýdecko-Místecký a třinecký deník, Havířovský deník, Hodonínský deník, Hradecký deník, Hranický deník, Chebský deník, Chrudimský deník, Jičínský deník, Jindřichohradecký deník, Karlovarský deník, Karvinský deník, Klatovský deník, Krkonošský deník, Kroměřížský deník, Moravskoslezský deník, Náchodský deník, Novojičínský deník, Olomoucký deník, Orlický deník, Pardubický deník, Písecký deník, Plzeňský deník, Prachatický deník, Prostějovský deník, Přerovský deník, Rokycanský deník, Rychnovský deník, Slovácký deník, Sokolovský deník, Strakonický deník, Svitavský deník, Šumperský a jesenický deník, Táborský deník, Tachovský deník, Valašský deník, Vyškovský deník, Zlínský deník, Znojemský deník

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.