Přihlásit

Malorážkový čtyřboj pro Václava Lochmana, družstva pro Otovice (Náchodský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Přebor byl uspořádán dle střeleckého řádu Českomoravské myslivecké jednoty jako čtyřboj na terč lišky, srnce, kamzíka a kňoura.
Závodů se zúčastnilo i přes nepříznivé počasí 45 střelců, z nichž měl nejlepší mušku Václav Lochman z Hynčic, který zvítězil ziskem 388 bodů ze 400 možných. Druhý skončil Michal Kumprecht z Meziměstí (380) a třetí Josef Černý Josef z Police nad Metují (376 bodů).
Vtříčlenných družstvech zvítězilo družstvo MS Stěnava Otovice, před druhým MS Rožnov a třetím MS Rozkoš Šonov. Nejlepší závodníci byli odměněni diplomy a věcnými cenami.
Ředitelem závodu byl předseda střelecké komise OMS Náchod Josef Klouček a rozhodčími Eduard Horký, Miroslav Alina a Václav Voborník. O hladký průběh okresního přeboru se starali i další členové střelecké komise a členové MS Rozkoš, zejména Václav Škalda a Zdena Nývltová.
"Střelecká komise Okresního mysliveckého spolku Náchod děkuje všem zúčastněným i všem, kteří se o zdárný průběh závodu zasloužili," poděkoval pořadatelům i i střelcům Josef Klouček.


Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.