Přihlásit

Myslivna láká na zvěřinové speciality (Frýdecko-místecký a třinecký deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Ve stylovém interiéru tvoří nezanedbatelný dekorační prvek dřevo. Stěny zdobí paroží a vycpaný tetřívek a dravec. Nechybí ani umělé stromky s příjemně zelenými listy. Příznivý dojem nepokazí ani návštěva toalet.
Restaurace věrna svému názvu nabízí řadu zvěřinových specialit, jež jsou na jídelním lístku uvedeny v samostatných skupinách. Různě upravené pokrmy z jeleního masa jsou k mání v cenových relacích od 240 do 305 korun, srnčí od 260 do 305 korun, kančí od 210 do 220 korun. Komu postačí skromnější nabídka, může si dopřát například kančí krkovičku s bramborem a zelím za 125 korun.
V Myslivně si přijdou na své také milovníci ryb. Objednat je možno candáta, štiku, lososa, platýze, rejnoka či tuňáka. V nabídce jsou i různé plody moře. Nechybí ani nabídka vepřového či kuřecího - vepřový a kuřecí řízek se servíruje za 95 korun. Zaujmou i šneci na grilu s bylinkovým máslem, sýrem a toastem za 115 korun. Dětské porce jsou zastoupeny čtyřmi druhy jídel od 80 do 95 korun. Pivaři můžou hasit svou žízeň jedenáctkou Krušovice za 25 korun, Heinekenem za 30 a Červeným drakem za 35 korun. Donesené pivo bylo správně načepováno. Závěrečné zhodnocení: prostředí - 1, úroveň obsluhy - 1, kvalita jídla - 2, čepované pivo - 1. Celková známka - 1.

 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.