Přihlásit

V Liběšicích uspořádali Střelecký den (Litoměřický deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Soutěžilo se ve střelbě na terč liška vleže, kamzík z opěrnou tyčí, kňour vestoje bez opory a běžící kňour bez opory.
Celkem se zúčastnilo čtrnáct družstev. Vítězství si odvezlo družstvo MS Lesná Drahobuzy ve složení Antal Stanislav, Abrt Petr, Havlíček Tomáš, na druhém místě skončilo družstvo AVZO Liběšice ve složení Doktor junior, Doktor senior, Michal Novotný, na třetím MS Liběšice ve složení Ing. Svoboda Jaroslav, Dufek Libor, Milka Bronislav. Čtvrté místo obsadil MS Liběšice 2 (Mužík Luboš, Papík Miroslav, Kleňha Ivo) a na páté místo obsadilo družstvo Horních Řepčic ve složení Kašpar Jaroslav, Kašpar Milan, Froník Luboš.
Nejlepších výsledků v jednotlivcích dosáhli Dufek Libor, Abrt Petr a Tyrner Vladislav. Družstva do pátého místa byla odměněna hodnotnými cenami. Závod se těšil velké pozornosti občanů. Zahájení se zúčastnila i starostka obce Liběšice Alena Knobová. Soutěž byla pořádaná v rámci plánu Obecního úřadu v Liběšicích a přispěla k utužení kolektivu a všech přátel myslivosti a organizaci v obci.

 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.