Přihlásit

Zámek bude patřit mysliveckým trofejím (Děčínský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Škola se společně s okresní organizací Českomoravské myslivecké jednoty a dalšími pořadateli bude podílet na tradiční výstavě loveckých trofejí. Uskuteční se v nově zrekonstruovaných prostorách Šluknovského zámku a ke slavnostnímu zahájení dojde v pátek 23. dubna v 10 hodin.
"Návštěvníci tam mohou zhlédnout na šest set trofejí srnčí, vysoké a další ulovené zvěře," připomněl jednatel děčínského okresního spolku myslivců Čestmír Vondráček. Výstava skončí v neděli 25. dubna v odpoledních hodinách.
Šluknovská lesnická škola nabízí koncem tohoto týdne také Den otevřených dveří školního arboreta. Do míst s pestrou škálou tuzemských i cizokrajných a exotických dřevin se zájemci mohou vydat v sobotu 24. dubna. Arboretum bude pro veřejnost otevřeno od dvanácti hodin.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.