Přihlásit

Hubertská mše bude svátečnější (Domažlický deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Tradiční poděkování sv. Hubertovi za přízeň myslivcům i přírodě, Hubertskou mši, bude v neděli 7. listopadu od 18 hodin hostit arciděkanský chrám Narození Panny Marie na domažlickémnáměstí. Půl hodiny před začátkem mše budou její návštěvníky vítet u kašny svou hrou TrubačiOMSDomažlice. Mši bude celebrovat P. Miroslaw Gierga a její součástí bude vystoupení Loveckého tria Praha a pěveckého sboru Canzonetta, kteří přednesou Hubertskou mši B dur Petra Vacka a Josefa Selementa.

"S triem je úžasná spolupráce, rádi s ním vystupujeme. Jednak jsme s ním byly v létě na setkání mysliveckých trubačů v Třeboni a 5. prosince s nimi máme koncert v Rudolfinu," uvedla vedoucí Canzonetty Marie Hanáčíková s tím, že s Loveckým triem vystupují již několik let a na domažlickou mši a zvláště do Rudolfina se moc těší.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.