Přihlásit

Na lovecké trofeje do Lidečka (Valašský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Lidečko - Myslivci zvou své příznivce do Lidečka na celookresní výstavu trofejí. Oblíbená akce se uskuteční ve dnech 19. až 21. května.
Výstava začíná v sobotu ve čtrnáct hodin ve Společenském centru.

Trubači i pasování
"Součástí slavnostního zahájení bude vystoupení trubačů pod vedením paní Hany Dohnalové, a ukázka přijetí mezi myslivce. Vystoupí také několikanásobný mistr ČR ve vábení jelenů," láká předseda Mysliveckého sdružení Černava Lidečko Vojtěch Františák. Milovníci myslivosti se mohou těšit na trofeje srnců, jelenů, daňků a muflonů. Lidé také uvidí preparované lebky ulovených jezevců a lišek.
"Součástí výstavy bude i přehlídka prací výtvarnice Hany Křenkové, či řezbáře Jana Brlici. Vyhodnotíme taky fotografickou soutěž O cenu předsedy Okresního mysliveckého spolku ČMMJ," informoval dále Františák. Svoji účast prý potvrdili také výrobci a prodejci mysliveckých, rybářských a kynologických potřeb. "Součástí sobotního a nedělního programu bude bohatá tombola. Akci zpříjemní také cimbálová hudba," dodal Vojtěch Františák. Výstava bude ukončena v pondělí ve 13 hodin.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.