Přihlásit

Část metra ve Stockholmu je mimo provoz kvůli losovi na trati (ČTK)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Část metra ve Stockholmu byla včera mimo provoz, protože se na trať dostal los. Informují o tom místní média. Zvíře se dostalo do tunelu mezi dvěma stanicemi na červené lince metra a zaměstnanci a ochranáři se ho snažili odchytit. Podle společnosti Storstockholms Lokaltrafik (SL), která metro provozuje, se obnovení provozu očekávalo do 14:00.

Společnost SL uvádí na svých stránkách, že provoz je zastaven mezi stanicemi Vaarby gaard a Sätra. „Zavedli jsme náhradní autobusovou dopravu,“ řekl listu Aftonbladet mluvčí společnosti. Některé stanice metra jsou podle tisku evakuované, aby bylo snazší losa odchytit.

Stockholmské metro má tři linky. Se zhruba půl milionem cestujících denně je červená linka druhou nejvytíženější. Včerejší přerušení provozu se týká především jižní části tratě.

ČTK

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.