Přihlásit

Již za týden jubilejní 40. ročník výstavy Země živitelka (Českobudějovický deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

České Budějovice
Za týden bude zahájen jubilejní 40. ročník mezinárodního agrosalonu Země živitelka, jedné z nejnavštěvovanějších výstav v rámci celé republiky.
Pod názvem "40 let výstavy Země živitelka"zveme do pavilonu F4 na průřez její historií. Tradičně bude na Zemi živitelce ke zhlédnutí pestrá a bohatá přehlídka zemědělské techniky, expozice ovocnářů, zelinářů, zahrádkářů, včelařů a chovatelů s bezplatnými poradnami. Za návštěvu stojí pavilony R1 a R3 s prezentacemi myslivosti, lovectví, rybářství,zbraní as třeliva.
Do multifunkčního pavilonu T zveme na prezentace kvalitních českých potravin s ochutnávkami a zvýhodněným prodejem. Předvadiště poskytne přehlídku hospodářských zvířat. Novinkou je 4. ročník internetové ankety "Nejkrásnější kůň České republiky". Bohatý kulturní program je připraven v Pivovarské zahradě, Letním amfiteátru, Dětském koutku a na venkovní ploše u Pavilonu  venkova Z. Více na www.vcb.cz.
Přijďte s námi oslavit jubilejní 40. ročník!
OTÁZKA: Jaká novinka je letos připravena v předvadišti? Odpovědi na otázku zasílejte dnes ve 14 h na e­mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..
První tři soutěžící, kteří zašlou správnou odpověď na otázku, získají: Knihu "Výstaviště pro třetí tisíciletí", rodinnou vstupenku pro 4 osoby na výstavu Země Živitelka, sadu bloků, propisovačku, pětiměr a sáček "jubilejních"bonbonů.
Všichni soutěžící budou zařazeni do slosování o tři rodinné permanentky na všechny výstavy pořádané na českobudějovickém výstavišti v roce 2014. Slosování proběhne při zahájení 40. ročníku výstavy Země živitelka ve čtvrtek 29. srpna.
Do soutěže budou zařazeny pouze odpovědi, které budou obsahovat správnou odpověď, jméno, adresu a telefon. Výhercům bude zpráva o výhře zaslána na e­mail. Soutěžící zasláním své odpovědi uděluje souhlas ke zpracování osobních údajů k marketingovým účelům firmě Vltava­Labe­ Press, a. s.

 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.