Přihlásit

Myslivecké slavnosti (Zemědělec)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Letos ve dnech 16.-17. srpna se již potřetí uskutečnily myslivecké slavnosti s názvem Fořtův den v Červené Vodě, okres Ústí nad Orlicí, ve spolupráci s místními mysliveckými sdruženími a obcí Červená Voda.
Místní lyžařský areál, který v tomto letním období nabízí atmosféru blízkého lesa, nádherné výhledy i svezení lanovkou, navštívilo ve dnech konání slavností kolem 3000 lidí. Myslivecký program spočívající v ukázkách vábení jelenů v podání vicemistra republiky Tomáše Třeského, trubačských vystoupení, ukázce dravých ptáků byl doplněn dalšími odbornými či kulturními aktivitami.
Organizátoři se snažili i tentokrát přiblížit myslivost a ochranu životního prostředí vhodnou formou všem návštěvníkům a zejména dětem. Právě žáci základní školy mohli ve výtvarné soutěži vyhrát některou z věcných cen či výlet do obory s odborným výkladem anebo vyzkoušet své znalosti ve vědomostních soutěžích u stánku SMA ČR.
Úspěšný a široce rozevřený program byl dobrou vizitkou akce a je nejlepší pozvánkou na příští ročník, jenž se uskuteční ve dnech 15.-17. srpna 2014 v areálu skiparku Červená Voda, na který vás v průběhu příštího léta pozveme.


Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.