Přihlásit

Srnec dopadl až na protijedoucí vozidlo (Rakovnický deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Dvě nehody se zvěří se udály na Rakovnicku během jednoho dne. Při první z nich byla poškozena dokonce dvě auta. Žádné osoby se však nezranily. Alkohol se neprokázal ani u jednoho ze zúčastněných řidičů. První nehoda se stala večer, deset minut před osmou, na silnici z Rakovníka na Lužnou. V tu dobu tudy jel ve stejném směru dvaačtyřicetiletý řidič z Rakovnicka ve vozidle Citroën. Náhle mu před vozidlo vběhl srnec. Řidič ho srazil. Náraz zvíře odhodil na protijedoucí Škodu Octavii, kterou řídil rovněž dvaačtyřicetiletý muž z Rakovnicka. Škoda na vozidlech byla odhadnuta na devadesát tisíc korun.
Podruhé překvapil srnec sedmačtyřicetiletého muže z Lounska v Dacii při cestě z Krušovic na Krupou. Muž dojel s poškozeným vozidlem až k benzinové pumpě u Krupé. Škoda třicet tisíc korun.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.