Přihlásit

Myslivci se utkali v okresním přeboru v Korkusově Huti (Prachatický deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

V sobotu na zasněžené Šumavě uspořádala střelecká komise Okresního mysliveckého spolku Prachatice další střeleckou akci - Okresní přebor ve střelbě z brokových zbraní - lovecký parcour na střelnici Korkusova Huť.
Okresní přebor zahájil a všechny účastníky přivítal předseda střelecké komise Pavel Jileček a poté hlavní slovo patřilo řediteli závodu Karlu Kotrcovi. Přeboru se zúčastnilo celkem 29 účastníků.
Podle výsledkové listiny se na prvém místě umístil Jan Hanuš s počtem čtyřicet pět zasažených asfaltových terčů z 50 možných, na druhém místě Karel Kotrc, který se stal přeborníkem okresu, s počtem zásahů 41 a na třetím místě Jakub Koželuh s počtem zásahů 34.
Výsledky ostatních účastníků byly rovněž na velmi dobré úrovni. Předseda Okresního mysliveckého spolku Ivan Štětina, předseda střelecké komise a ředitel závodu předali třem nejlepším poháry a diplomy.


Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.