Přihlásit

Vyzkoušejte si na vlastní kůži lov v zámeckém parku (Liberecký deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Sychrov
Kdy se vám poštěstí vyrazit na lov a ještě do zámecké zahrady? Státní zámek Sychrov připravil na sobotu 11. října celodenní akci pro rodiny s dětmi s 3D lukostřelbou. Návštěvníci si mohou vyzkoušet pod vedením zkušených lukostřelců střelbu z luků na terče v podobě zvířat v životní velikosti, která budou umístěna na mnoha stanovištích po sychrovském zámeckém parku. "Pro dospělé je připravena střelba na olympijské a sklopné terče (tzv. bow trap). V průběhu dne vystoupí zámečtí trubači, pro děti bude připraveno loutkové divadlo a proběhnou prezentace lukostřeleckých oddílů, výrobců luků a dozvíte se i mnoho zajímavého o historii lovu a 3D lukostřelbě," slibují pořadatelé zábavu i pro starší ročníky.
Po celý den bude zajištěn bohatý výběr občerstvení a řemeslných stánků. Nejlepší kostým mladého lovce či lovkyně bude odměněn.


Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.