Přihlásit

Okresní myslivecký spolek ve Vsetíně hledá nového jednatele (Valašský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Vsetín
Myslivecká rada Českomoravské myslivecké jednoty vyhlásila výběrové řízení na místo jednatele Okresního mysliveckého spolku ve Vsetíně.

            Předpokládaný termín, kdy se nový jednatel ujme své funkce, je červenec tohoto roku. Zájemci o účast ve výběrovém řízení musí doručit písemnou přihlášku spolu s životopisem na adresu jednatelství okresního mysliveckého spolku nejpozději do 28. února.

Uchazeči musejí mít ukončené středoškolské, případně vysokoškolské vzdělání a musejí splňovat kvalifikační podmínky podle § 35 zákona o myslivosti. „K dalším požadavkům patří dobrá uživatelská znalost práce na počítači, členství v Českomoravské myslivecké jednotě a lovecký lístek minimálně pět let, manažerské schopnosti či zkušenosti s vedením ekonomické agendy,” vyjmenoval předseda Okresního mysliveckého spolku Vsetín Michal Zubíček. Vzpomněl také potřebu řidičského průkazu skupiny B, výhodou uchazečů ve výběrovém řízení bude znalost cizího jazyka.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.