Přihlásit

Příjemný den strávily děti z kroužku mladých myslivců (Hranický týden)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Dne 13. června pořádaly VLS na Lesní správě Potštát v místě zvaném Heřmánky akci Les, myslivost a kůň na Libavé. Na tuto slavnost pozvalo vedení lesní správy kroužek mladých myslivců Hranice a zajistilo jim i dovoz autobusem. Činnosti se zúčastnilo 16 členů kroužku, několik sourozenců a rodiče. Lesy připravily pro děti nejen přehlídku loveckých trofejí z oblasti Libavé za minulý kalendářní rok, ale také ukázky práce koní v lese, hodnocení loveckých psů, chovu telat v prostoru, vojenské techniky, ale hlavně lesní pedagogiky.
Děti měly možnost zúčastnit se různých soutěží a disciplín lesní pedagogiky. Za každou splněnou soutěž byly bohatě odměněny. V areálu bylo zajištěno občerstvení, prodeje loveckých potřeb, loveckých a lesnických knih a dalších atrakcí. Jelikož se také počasí vydařilo, tak se akce zúčastnilo i hodně myslivců a přátel přírody. Děti, členové kroužku mladých myslivců, byly velice spokojené.
Kroužek si neobyčejně váží pozvánílesnísprávyPotštátza uvedenou akci. Byla to pěkná tečka za letošní činností kroužku. Vedení kroužku děkuje tímto vedení Lesní správy Potštát za umožnění návštěvy akce. Uznání patří manželům Klevarovým. Těšíme se na další spolupráci v příštím školním roce.
Bohuslav Dvořák, vedoucí kroužku

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.