Přihlásit

Nechytal, ale střílel. Hokejový brankář Dominik Hašek přijel na hon do Vrčně (Plzeňský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

V ROLI MYSLIVCE
Slavný host zavítal v sobotu do jihoplzeňské Vrčně, kde se uskutečnil první letošní hon na divoké kachny. Na hon totiž přijel známý hokejový brankář Dominik Hašek. A jak se přiznal, byl to jeho vůbec první hon na kachny v životě.
"Dominiku Haškovi se dařilo výborně, každým výstřelem se postupně zlepšoval. Nakonec se mu podařilo ulovit pět kachen, čímž se zařadil mezi nejlepší střelce tohoto prvního kachního honu," řekl starosta Vrčeně Petr Mašek. Honu na biologickém rybníku se zúčastnilo dohromady šestnáct lidí, kteří za dvě hodiny ulovili celkem 105 kachen. Všichni pak poseděli v bývalém hostinci U Brabců, který slouží jako myslivecká klubovna.
"Musím podotknout, že Dominik je příjemný společník, skromný a přátelský člověk. Po honu nikam nespěchal, a tak se ještě dlouho sedělo u piva a hovořilo o mysliveckých zážitcích. S každým se též rád ochotně vyfotil," doplnil starosta, který se s držitelem olympijské medaile také nechal zvěčnit.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.