Přihlásit

Přijďte nakoupit mysliveckou veteš (Rokycanský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Zajímá Vás myslivost a vše co k ní patří? Lovecké signály, odborné přednášky či myslivecká veteš Pokud ano, pak tu pro vás máme pozvánku na zajímavou akci, která se uskuteční na začátku jara, přesněji 12. března. Její pořadatelem je Český svaz ochránců přírody v Rokycanech a uskuteční se od ranních hodin v sále restaurace Na Střelnici v Rokycanech. A o co vlastně půjde?
Celá akce začne úderem deváté hodiny ranní, kdy se v sále Restaurace Na Střelnici v Rokycanech (www.nastrelnici. cz) rozběhne zajímavá akce spojující myslivost a ochranu přírody. Jedná se nejen o sérii přednášek, ale především o výměnu mysliveckých potřeb, které udělají radost někomu jinému. Zároveň zde bude i široká nabídka nejrůznějších materiálů propagujících ochranu přírody, do které myslivost bezesporu patří, nicméně se nebráníme čemukoli, co přinese nakupujícím radost. Zcela jistě to budou např. obrazy, šperky či výrobky podporující zdravý životní styl.
První z řady přednášek zajistí Jitka Maxová z Mirošova a pohovoří na téma "Lovecké signály v praxi."

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.