Přihlásit

V Kokorách se utkali o Májový pohár (Nové přerovsko)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Soutěž v brokové střelbě o Májový pohár 2016 se uskutečnila na myslivecké střelnici MS Hradisko Kokory.
Disciplínu americký trap na 2 × 25 terčů plus šestičlenné finále svou účastí poctilo 23 střelců.
Závod zahájil a všechny přítomné přivítal ředitel soutěže Radek Zamazal a po něm také starostka obce Kokory Hana Zittová. Počasí akci přálo a skvělá kuchyně místních myslivců potvrdila svoji vysokou úroveň, která přispěla k pohodové atmosféře celé akce.
Soutěžilo se o velmi pěkné ceny, kde vítěz obdržel zlatý Májový pohár a všichni finalisté krásné dárkové koše. Tak jak bývá zvykem, nepřišli zkrátka ani ostatní střelci a byli rovněž oceněni hodnotnými cenami až do 23. místa. Doufám, že se všem tato soutěž líbila a že dokážou ocenit profesionální práci rozhodčích a technických pracovníků, kteří pro ně soutěž připravili. Vyhlášení výsledků bylo důstojné, zcela odpovídalo charakteru soutěže. Zvítězil pan Janalík (66 terčů), na druhém místě skončil J. Vrbovský (65 terčů) a třetí byl pan Juřík (63 terčů).
Považuji za důležité připomenout, že jakékoliv soutěže jsou vždy významnou příležitostí k setkání s přáteli, možností pro navazování nových kontaktů a získávání zkušeností v tomto náročném střeleckém sportovním odvětví.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.