Přihlásit

Myslivecké slavnosti se uskuteční v Praze (Zemědělec)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Zvýšenou koncentraci milovníků divoké přírody, loveckých psů a dravých ptáků očekávejte v sobotu 15. října v Praze na Letné. S blížícím se svátkem sv. Huberta, patrona myslivosti, chystá Národní zemědělské muzeum v Praze v pořadí 2. ročník Mysliveckých slavností.
Bohatý program pro malé i velké v 10.00 slavnostně zahájí Ing. Jiří Kasina, šéfredaktor časopisu Myslivost. Svou činnost a myslivecké tradice návštěvníkům představí pražské myslivecké spolky. Připraveny jsou ukázky vábení jelenů a sokolnictví, představení plemen loveckých psů, házení sekerou, dřevosochání či vystoupení trubačů. Své znalosti a schopnosti budete moci otestovat v 1. patře muzea kde bude probíhat soutěžní a poznávací program pro děti, dospělé a také zrakově postižené návštěvníky. Chybět nebude ani tematické zvěřinové občerstvení a prodejní stánky s loveckými a mysliveckými potřebami. Další památkou na tento den může být obrázek od karikaturisty. O hudební doprovod se postará dudácká kapela Bedrník. Vstupné na akci je 50 Kč a platí v tento den do všech prostor muzea
.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.