Přihlásit

Octavii na Přerovsku vběhl do cesty bobr. Škoda je přes 80 tisíc, zvíře nepřežilo (cnn.iprima.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

V některých lokalitách jsou srážky vozidel se zvěří takřka na denním pořádku a z logiky věci prakticky nevyhnutelné. Velké škody na autě i nervech řidiče dokázal ale tentokrát napáchat bobr. Z místa střetu si mrtvé zvíře odnesli místní myslivci.

Nezapomenutelné setkání si ze čtvrtečního podvečera odnesl mladý řidič octavie, kterému nedaleko Hustopečí nad Bečvou vběhl do cesty bobr. Na tuto nečekanou situaci již nedokázal řidič rychle zareagovat a zvíře srazil.

Oprava nabouraného auta vyjde zhruba na 82 tisíc korun, uhynulého bobra si na místě převzali místní myslivci. Policisté vyloučili, že by řidič před jízdou pil.

Podobný případ řešili policisté v polovině prosince také na Hodonínsku. Smůlu na setkání s bobrem tam měl řidič BMW. I on řešil škoda v řádech tisíců korun.

 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.