Přihlásit

Popíjení po mysliveckém honu mělo dohru v soudní síni (jcted.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

STRAKONICE/RADOMYŠL – V pondělí 24. května bylo u Okresního soudu ve Strakonicích zahájeno hlavní líčení v trestní kauze obžalovaného myslivce ze sdružení působícího v Radomyšli a okolí. Jednašedesátiletý muž je viněn z toho, že na posezení po naháňce napadl svého kolegu a způsobil mu úderem na hlavu a krk zranění. Obžalovaný byl z přečinu ublížení na zdraví. Soud nakonec postoupil věc ke správnímu orgánu.

Posezení nimrodů z Radomyšle se konalo vloni 19. září v myslivně v Rojicích. Právě tam mělo dojít kolem desáté večer k incidentu, který však obě strany sporu popisují rozdílně. Obžalovaný myslivec popsal, že měl večer už upito. Když cítil, že má dost, zvedl se, rozloučil s kamarády a byl na odchodu. Tvrdí, že u stolu zavrávoral a do muže sedícího na židli omylem strčil. Že by ho úmyslně napadl, to popírá.

 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.