Přihlásit

Střelci pálili z malorážky na střelnici v Hracholuskách (Prachatický deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Hracholusky – Útulná krytá střelnice SSK Hracholusky hostila další ze zajímavých střeleckých závodů.
Tentokrát se sjeli závodníci, kteří vyznávají soutěže K4M a Rychlá 22. opakovací. Na sedmi stavech se vystřídalo osmadvacet závodníků.
Soutěž K4M, která se střílela na terče lišky, srnce, kamzíka a kňoura, vyhrál nástřelem 395 bodů (2x100) Milan Kirchner. Jen o bod méně (2x100) měl Luděk Holý a o další bod méně měli hned dva střelci. Třetí místo získal Václav Miklas (1x100) a čtvrtý skončil Petr Černý (také 1x100).
Mezi čtveřicí žen si nejlépe vedla Hana Hadvičáková s 360 body. Druhá skončila nástřelem 357 bodů Sára Kunešová a třetí s 342 body Ilona Bernartíková.
Rychlá 22 opakovací čítala pětadvacet závodníků.
Nejlépe si zde vedl Jaroslav Červenka, který nastřílel 282 bodů ze 300 možných. Stejný nástřel měl i druhý Milan Kirchner. Třetí Karel Kotrc nastřílel 277 bodů, čtvrtý Luděk Holý měl 273 bodů.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.