Přihlásit

Myslivec svým zraněním podlehl (Prima)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Matěj MISAŘ, moderátor
--------------------
Myslivec, kterého měl včera jeho kolega postřelit při honu, dnes zemřel. Potvrdila to plzeňská Fakultní nemocnice.

Gabriela LAŠKOVÁ, moderátorka
--------------------
Tento případ sleduje náš kolega Vladimír Pinker, se kterým jsme právě teď v živém spojení. Vláďo, dobrý večer, co přesně se mělo stát?

Vladimír PINKER, redaktor
--------------------
Dobrý večer, neštěstí se stalo včera odpoledne (17. 11.) v Sulislavi na Tachovsku. Co přesně se v tom lese odehrálo při honu na divoká prasata, není zatím jasné. To, co jasné je, tak že tam zůstal zraněný, zhruba 62letý muž, který měl střelné poranění v oblasti hrudníku. Záchranáři okamžitě na místo vyslali vrtulník, kterým ho transportovali do plzeňské Fakultní nemocnice. Tam ale bohužel byla veškerá práce lékařů marná a život už muži nedokázali zachránit. Alespoň to potvrdil administrátor Fakultní nemocnice. Pokud se budeme bavit o tom, co se stalo na tom lovu, tak možná může být divné to, že u toho lesa byly varování na stromech vyvěšené, že hon má probíhat 3. listopadu, což je před 14 dny a my jsme na místě nikde nenašli podobné varování i na ten hon 17. listopadu. Takže otázkou zůstává, jestli byl řádně nahlášený a muž tak tedy věděl, že se v tom lese loví, ale to je samozřejmě teď práce pro tachovské kriminalisty, kteří si celý případ převzali a začnou ho vyšetřovat. To je od nás vše, hezký večer.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.