Přihlásit

Kam o víkendu? Na Hubertské slavnosti (prostejovsky.denik.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Navštivte Hubertské slavnosti na zámku
Hubertské slavnosti se uskuteční v sobotu 13. října od 14 hodin na nádvoří plumlovského zámku. Představí se vám trubači. Čeká na vás přehlídka loveckých psů, vábení lovné zvěře, přehlídka loveckých signálů, stánky s loveckou tematikou, lukostřelci, zvířátka, draví ptáci a sovy. Pro děti budou připraveny soutěže, laserová střelnice, skákací hrad, ovečky a kvíz.

Vysaďte si na Kosíři třešeň
Sázení ovocných stromů na Kosíři vás čeká v sobotu 13. října, sraz účastníků v 8.30 hodin u železniční zastávky Kaple. Lidé vysadí 25 sazenic třešní v sadu na okraji Přírodní památky Vápenice. Akce je vhodná pro rodiny s dětmi. Cestou na místo sázení budou pro děti připraveny hravé aktivity. Nářadí a rukavice budou zajištěny.

Na dravé ptáky do Hradčan
III. sokolnické setkání a lov s dravými ptáky se koná v sobotu 13. října od 9 hodin na hřišti v Hradčanech. Občerstvení zajištěno.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.