Přihlásit

Vyrazte za jelení říjí (Chebský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Kladská - Vypravte se za poznáním jednoho z našich největších zástupců zvířecí říše, jelenem evropským, a užijte si nezapomenutelnou podzimní atmosféru na Kladské.
Průvodci vycházky budou lesníci ze Správy chráněné krajinné oblasti Slavkovský les Václav Procházka a Tomáš Fiala. Z Mariánských Lázních bude vypraven speciální autobus, který doveze účastníky na Kladskou. Sraz účastníků exkurze je pak v 17.30 hodin na Kladské před Domem přírody Slavkovského lesa. Pokud se poštěstí, můžete se setkat s jeleny tváří v tvář u silnice nebo v jejich říjišti. Kromě toho se dozvíte také například zajímavé informace o řádu jelenovitých a prohlédnete si také paroží. Nenáročná a příjemná vycházka, která se bude konat za každého počasí, bude trvat zhruba tři hodiny. Akce se uskuteční ve čtvrtek 27. září.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.