Přihlásit

Přehlídka trofejí zvěře a jarní svod loveckých psů (Zrcadlo)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Městský úřad Moravský Krumlov - odbor životního prostředí, Myslivecký spolek Hubertus, Město Miroslav a Okresní myslivecký spolek Znojmo pořádají ve dnech 27. - 29. dubna 2018 v Kulturním dome Miroslav přehlídku trofejí zvěře a jarní svod loveckých psů.
V pátek 27. dubna se již od deváté hodiny očekává návštěva dětí z MS a ZS Miroslav. Výstava pro veřejnost začne ve 13 hodin a potrvá až do 21 hodin. V sobotu 28. dubna začne v kulturním domě v 9 hodin přehlídka trofejí. Ve stejný čas se uskuteční před kulturním domem jarní svod loveckých psů. V pravé poledne dojde k vyhlášení výsledků výtvarné soutěže „Mé toulky za zvěří". Sobotní program bude ukončen v 21 hodin. V neděli 29. dubna je pro návštěvníky připraven program od 9 do 12 hodin. Přehlídka trofejí bude v 10 hodin doplněna přednáškou Ing. Davida Březiny, Ph. D.na téma „účtování v mysliveckých spolcích". Ve 12 hodin bude výstava ukončena.
V době konání výstavy bude také připraven doprovodný program: ukázky sokolníků, prodej mysliveckých a kynologických potřeb, trubači MZLU Bmo, prohlídky miroslavského zámku. Po celou dobu konání výstavy bude zajištěno bohaté občerstvení. Srdečně zvou pořadatelé.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.