Přihlásit

Střelecké soutěže (Písecký deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Sportovně střelecký klub Písek pořádá v sobotu 28. 4. soutěž pro mládež ve střelbě ze vzduchovky. Soutěž je součástí Okresního přeboru 2007 ve střelbě na loveckém kole a v kulovém trojboji pořádaného ČMMJ Písek na střelnici Lesů města Písek - Na Křižatkách.
Začátek soutěže je v 9.00 hod. Vstupné na vzduchovkovou soutěž je zdarma. Občerstvení a parkování vozidel na střelnici zajištěno.
Dále SSK Písek pořádá na sportovní střelnici na Hradišti již tuto neděli soutěž ve střelbě z velkorážné pistole a revolveru. Startovat mohou také majitelé zbrojních průkazů, kteří nejsou členy střeleckých klubů. Pod podmínkou startu je, kromě zbraně, nábojů (cca 100 ks) a zbrojního průkazu též ochrana zraku a sluchu (brýle a sluchátka). Začátek této soutěže je v 9.00 hodin. Případné informace na mobilním telefonu: 607 132 291.

(mč)

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.