Přihlásit

Třeboň ožije v sobotu Krčínovými slavnostmi (Jindřichohradecký deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Třeboň
Řemeslné trhy, vystoupení muzikantů, kejklířů, divadla a další bohatý kulturní a společenský program je připraven v Třeboni na tuto sobotu.
"Na akci jsme získali finanční příspěvek 50 000 korun z grantu Jihočeského kraje. Kromě tradičních trhů se během dne představí i třeboňští loutkoherci a pestrý program připravil také řád svatého Huberta," řekla kulturní referentka Informačního a kulturního střediska v Třeboni Eva Potužáková.
Myslivci zahájí svůj program v zámeckém parku, kde ve 14 hodin představí lovecká plemena psů, předvedou ukázky z jejich výcviku a zájemci spatří i ukázku sokolnictví. Na malém zámeckém nádvoří se představí šermíři a chybět nebude ani divadlo a pouliční muzika Šraml Band.
"Na slavnostech se budou také prezentovat všechna města, zapojená do sdružení Česká inspirace. Pestrý program bude ve 23 hodin zakončen ohňostrojem," dodala včera Potužáková.

(job)

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.