Přihlásit

Prostitutka zbila na posedu myslivce (Mladá fronta Dnes)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Sulkov - V běsnící saň se proměnila třiatřicetiletá prostitutka, když se ji v úterý večer pokusil vystrnadit z posedu sedmašedesátiletý myslivec. Prodejná žena se chtěla v lese u Sulkova na Plzeňsku vyspat. Když myslivec neustoupil a neustále ji vyháněl pryč, spor vyřešila svérázně. Muže několikrát přetáhla přes hlavu železem. Pak utekla.
 Podle dostupných informací prodejná žena stopovala zákazníky na stálém místě u silnice mezi Sulkovema Líněmi. Boj o posed se rozhořel v úterý kolem tři čtvrtě na devět večer. "Žena chtěla na posedu přespat, ale myslivec jí to zakázal a opakovaně ji posílal pryč. Při hádce žena několikrát udeřila muže do hlavy kusem železa. Způsobila mu několik zranění, se kterými musel k lékaři," popsal Josef Aubrecht z policejního ředitelství okresu Plzeň-sever. Po incidentu se žena začala schovávat. Podle informovaného zdroje pokaždé zmizela v lese, když v dáli zahlédla auto, které jí připomínalo policejní vůz. Včera ráno pátrači ženu chytili. Ukrývala se na šestimetrovém posedu, kvůli kterému napadla myslivce. Na zem se jí ale vůbec nechtělo. Policisté na pomoc přivolali hasiče. Ti nakonec zasahovat nemuseli. "Než tam hasičská auta dojela, žena už byla na zemi," uvedl jeden ze záchranářů.
 Policisté prodejnou ženu rovnou z lesa odvezli k výslechu. Byla obviněna z pokusu o těžké ublížení na zdraví, ve vězení může skončit až na osm let. "Psychiatři budou zkoumat ženin zdravotní stav," dodal policista Aubrecht s tím, že nic podobného nepamatuje.

Regionální mutace Mladá fronta DNES - Plzeňský kraj

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.