Přihlásit

Pytlák je ve vazbě (Právo)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

DOMAŽLICE
Řidič, který při zátahu na pytláky najížděl na policejní vozy, je ve vazbě. Právu to potvrdila mluvčí domažlické policie Jaroslava Roubalová. Pytláky na Plzeňsku rozprášila minulý čtvrtek zásahová jednotka. Tři ze čtyř zadržených jsou obviněni z trestných činů pytláctví a nedovolené ozbrojování. Hrozí jim až pět let vězení.
 Dva z mužů zadržela jednotka v obci Lisov. V jejich autě našli policisté dvě zastřelené srny a kulovou zbraň. Dvojice ve věku 31 a 34 let se ale nedala snadno. Řidič se s Mistubishi Pajero snažil ujet a poškodil auta policistů.
 Nereagoval na varovný výstřel a zastavil se, až když najel do vozů zásahové jednotky. Při následných prohlídkách našli policisté další ukryté zbraně či jejich součásti a střelivo. Další dva muže podezřelé ze spolupachatelství dopadla policie týž den.

Regionální mutace Právo - Plzeňský kraj

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.