Přihlásit

Ultimátum: Jediný možný konec války mezi myslivci a liškami (Britské listy)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

V posledních dnech mi v odezvu na mé dva kousavé články ("Výzva proti týrání lišek" a "Výzva proti týrání myslivců") přichází množství rozzlobených dopisů. Houfu myslivců s puškami, jezevčíky a štětkami, připadá osamělé štěkání a plivání z internetové nory dosti drzé. Jak vidno, vzteklina je nakažlivá. Je velmi účinnou biologickou zbraní hromadného ničení, kterou mají lišky k dispozici!

Upozorňuji, že myslivost, která se vzteklinou úzce souvisí, je psychická pohlavní choroba s vážnými organickými a sociálními důsledky. Člověk nakažený pohlavní chorobou zvanou lovecká vášeň, není schopen lovit ženské a tak si dovoluje na nebohé lišky.

Všichni lékařští odborníci doporučují očkování proti vzteklině a myslivosti malými dávkami jedovatých slin. Z důvodu šíření nákazy mezi myslivci, by v každém lese měly být vylepeny výstražné letáky varující před stykem s myslivci, z důvodu přenosu vztekliny a jiných nakažlivých pohlavních nemocí.

Aby byl vzájemný boj myslivců s liškami spravedlivý, avšak nikoliv demokratický (dobře víme, co to znamená), myslivcům by měly být odebrány pušky a psi. (Ty nakažené štětky bych jim nechal.) Měli by běhat za liškami po svých, lézt za nimi do nor, hrabat, štěkat, škemrat a škučet, podobně jako když dolézají za ženami. To ovšem myslivci nedokáží. Jsou totiž příliš nepohybliví, usedlí, tlustí a degenerovaní. Proto posílají za liškami, podobně jako za ženami, někoho jiného - své psy a kulky.

Když uloví nahý myslivec beze zbraní a jezevčíků lišku, bude to vyrovnaný a spravedlivý způsob boje. Tento přirozený způsob lovu doporučuje myslivcům deset hrobníků z deseti lékařů. (Zdarma, bez poplatku 30,- Kč.) A to zájmu jejich ochrany a zdraví! Myslivci díky nepřirozenému způsobu lovu totiž trpí tělesnou nemohoucností a pohlavní nedostatečností se sklonem k hlavní (psychické) a pohlavní úchylnosti. No a nyní k tomu ještě přistoupila ta infekce vzteklinou.

Nedivte se, zatímco myslivec nejapně bloumá po lese za jelenem, žena mu doma nasazuje parohy. Pohybuje se v začarovaném kruhu. Lov, pach krve oběti a vlastního potu, jeho pohlavní chorobu, impotenci a demenci, zhoršuje, avšak on ji opět recidivně léčí lovem. Podobně, jako když se alkoholik léčí narůstajícím pitím alkoholu, které dávno přestal zvládat.

Američtí vědci zjistili, lovecká vášeň způsobuje (nebo je způsobena) atrofií hypotalamu s následným zmenšením varlat a pohlavních orgánů. Lov je tedy nepříliš šťastným způsobem kompenzace tělesné nedostatečnosti a pohlavní frustrace. Je kosmetickým zakrýváním vlastní méněcenností pomocí nadstandardních technických prostředků a zbraní, které postiženému lovci dávají nepřiměřenou výhodu a naprostou převahu nad nepoměrně slabšími oběťmi. Je to zvrhlý způsob sexu, při kterém myslivec chřadne, chátrá a degeneruje. Zoofilie je horší, než pedofile, neboť objekt zvrhlé vášně je mezidruhový a navíc velikostně menší (netýká se inkriminovaných orgánů).

De fakto, ta nemožná, nemocná a nakažlivá zvířata, která zamořují les jsou myslivci. Subtropické opice, byť rádoby moudře myslící, do lesů mírného klimatického pásma vůbec nepatří. Zvláště, když nám oteplování nehrozí. (Netýká se však vnitrodruhových interakcí druhu homo sapiens sapiens.) Myslivci by tedy měli být z lesa odstraněni. Možná, že by na odstřel myslivců stačily gumové ochranné projektily. Za jejich zabití by měla být vypsána odměna. Měla by být vyplácena podobně jako u indiánů a lišek, po přinesení skalpu nebo ocasu. To vše v zájmu zdraví a ochrany lesa.

Liškám tedy zatím zůstává jejich biologický způsob boje pomocí šíření nákazy vztekliny. Čím více myslivců rozzlobíte, pokoušete a poplivete, tím lépe! Namyšlení lidoopové ať si hrají se svými jezevčíky, dokud nepřijdou k rozumu a nepřistoupí na ultimátum, spočívající v jejich sportovní činnosti. Zahoďte své berly-pušky a běhejte, vy zbabělci! Třeba za jezevčíky, když na lišky a ženy zatím nestačíte. Shodíte při tom pár kilo, uzdravíte se, vaše kondice se zlepší a pak se uvidí. Možná se přestanete se zlobit a lišky vás potom třeba přestanou tolik kousat.

Myslivci, vždyť vy máte s liškami tolik společného. Vzteklina (lyssa, rabies) je infekční onemocnění zvířat (hlavně šelem psovitých), které je přenosné na člověka pliváním slin, štěkáním a kousáním do nemocného nebo zdravého zvířete. Postihuje hlavně centrální nervovou soustavu a pohlavně soustavné centrální nervy. Projevuje se neposlušností, toulavostí, ztrátou plachosti, napadáním, zuřivostí, postupně úplným ochrnutím postiženého a jeho smrtí.

(Údaje o vzteklině byly použity, pohlavně zneužity a zhanobeny z encyklopedie Vševěd http://www.vseved.cz/)

 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.