Přihlásit

Myslivečtí autoři zhlédli výstavu trofejí (Děčínský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Dubá hostila o uplynulém víkendu setkání klubu mysliveckých autorů. Jeho součástí byla v sobotu odpoledne také návštěva výstavy trofejí v prostorách malé školy, kterou pořádají myslivci ze sdružení Výr Dubá a Chlum Šedina.
Vyvrcholením celého setkání byla společenská večerní beseda pro širokou veřejnost, která proběhla v sále kulturního domu v Chlumu.
Novodobí myslivečtí autoři se začali scházet počátkem tohoto století a v roce 2006 založili Klub autorů, který se krátce na to stal jedním z nejaktivnějších zájmových klubů Českomoravské myslivecké jednoty. Ke dnešnímu dni sdružuje více než tři desítky členů. Nejedná se jen o spisovatele, ale rovněž o scénáristy, dramatiky, textaře, výtvarníky, ilustrátory, znalce myslivecké historie a tradic, fotografy a videotvůrce.


Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.