Přihlásit

Zedníček zastřelil kance! (Šíp)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Nová česká komedie Muži v říji je hotová! Film, jehož děj se točí kolem zapadlé vesničky a Mistrovství Evropy ve vábení jelenů, by se podle jednoho z hlavních hrdinů Martina Trnavského mohl stát návratem ke starým dobrým komediím.
Mouřínov - Výhodou filmu je i to, že herci rozhodně nemají daleko k mysliveckému povolání. "Já jsem fakt pasovanej na myslivce, protože jsem střelil kance v oboře v Jindřichově Hradci u kamarádů, takže chlapi mi uspořádali takový pasování na myslivce," pochlubil se Pavel Zedníček, jenž hraje starostu obce. Igor Bareš, který ve filmu ztvární premiéra, prý kdysi chtěl být hajným.
V dalších rolích se v komedii, která se natáčela v malé vesničkách Mouřínov, objeví i Jaromír Hanzlík nebo Marta Vančurová. Režie se ujal Robert Sedláček a premiéra je plánována na jaro.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.