Přihlásit

Jaký byl závod jednotlivců na konci léta (Kroměřížský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Bývalo už po léta tradicí, tento závod pořádat pro tříčlenná družstva a navíc ještě v měsíci září. V letošním roce jsme ovšem tradici porušili, neboť změna je život a uspořádali jej pro jednotlivce a navíc v měsíci srpnu.
Tato změna možná ovlivnila návštěvnost, která nebyla tak vysoká jako v jiných ročnících, ovšem i tak byla poměrně slušná.

Sponzorské dary
V dnešní době tyto akce nejdou pořádat bez přispění sponzorů a proto by jsem chtěl poděkovat firmám které nám svými příspěvky umožnily tuto akci uspořádat. Patří jim velký dík.
Jako první s nástřelem třiceti osmi bodů skončil Karásek Luděk, na druhém místě s taktéž třiceti osmi body Kucián Stanislav a třetí byl Poledňák Josef s třiceti sedmi body.
Díky sponzorům a hlavně Mysliveckému spolku Rataje neodešel žádný střelec bez hodnotné střely.
Na závěr se uskutečnil závod pool, ve kterém zvítězil Kucián Stanislav.

Vzpomínka
Bohužel akce která je vždy svátkem našeho mysliveckého sdružení se už nezúčastnil náš dlouholetý člen (v ČMMJ od roku 1946), kamarád, člověk, který dokázal pevně stisknout ruku a dívat se zpříma do očí, pan Oldřich Zapletal který této srpnové noci zemřel. Tímto bych se chtěl poklonit za všechny myslivce našeho mysliveckého spolku jeho památce.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.