Přihlásit

Charitativní koncert v mysliveckém duchu (RTA)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Gabriela LEFENDA, moderátorka
--------------------
Padesát tisíc korun, tolik peněz mezi sebou vybrali hosté, kteří se sešli o víkendu na charitativním koncertu v centru Ostravy. Celý se nesl v mysliveckém duchu. Hlavním spolupořadatelem totiž byla Českomoravská myslivecká jednota.

Gabriela LEFENDA, redaktorka
--------------------
Myslivci se domluvili s umělci a vybrali mezi sebou peníze. Ty poputují nejen dětem z dětských domovů, ale i diecézní charitě biskupa Františka Lobkowicze, ale také třeba na zimní krmení zvířat. Tak se dá popsat gró koncertu, který se odehrál v centru Ostravy.

František Václav LOBKOWICZ, ostravsko-opavský biskup
--------------------
Pozitivní strašně je to, že ten člověk má takový trošku dobrý pocit, že někde jsem pomohl, když jsem mohl.

Jaroslav PALAS, předseda Českomoravské myslivecké jednoty
--------------------
Je potřeba udělat takovouto akci, jejíž výtěžek bude věnován zčásti na charitu a zčásti na krmení zvěře v době jejího strádání.

Gabriela LEFENDA, redaktorka
--------------------
Posluchači, kteří přispěli na charitu, si mohli kromě trubačů poslechnout také operní hvězdu milánské La Scaly nebo Vídeňské státní opery Petera Dvorského.

Peter DVORSKÝ, operní pěvec
--------------------
Ta tematika myslivců a takové střetnutí s nimi mě samozřejmě přilákalo, ale jsem tu především jako zpěvák.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.