Přihlásit

Chtějí lovecký lístek, musí proto ke zkouškám (Valašský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Před zkušebním senátem má vyplňovat úvodní testy čtyřiatřicet příznivců Hubertova cechu. Konzultace s adepty myslivosti, ucházejícími se o lovecký lístek, má být jakousi jejich generálkou před zkušební komisí. "Jedná se vlastně o ověření jejich znalostí před zkouškami, které jsou naplánovány na listopad. Odhalují se při něm jejich slabiny, které lze během měsíce ještě odstranit," vysvětlil jednatel pořádajícího okresního mysliveckého spolku (OMS) Vsetín, Jan Janoušek.
Zájemci, kteří u prvotní testové části ve čtvrtek neobstojí, budou z listopadového termínu mysliveckých zkoušek odročeni.
"Probere se tak pole zájemců a zvýší se kvalita úrovně kandidátů o získání prvního loveckého lístku," dodal Janoušek. Adepty bude zkoušet zkušební senát OMS Vsetín, složený z deseti kvalitních lektorů.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.