Přihlásit

Střední lesnická škola ve Žluticích chystá excelentní výstavu trofejí (Kralovarský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

"Vernisáž výstavy se koná v pondělí 18. května od 13 hodin. Expozice potrvá do pátku 22. května," uvedla personalistka Střední lesnické školy Žlutice Jana Furišová.
Také v této střední škole se studenti chystají na maturity. Praktické zkoušky skládají v lese, pak je čekají ústní testy. "Od 18. května začíná maturantům svatý týden, maturity u nás zahajujeme 25. května," vysvětlila Jana Furišová.
Na Střední lesnické škole ve Žluticích studuje 160 žáků na denním studiu a dvacet studentů navštěvuje distanční studium. "Zde si mohou zájemci doplnit vzdělání v odborných předmětech," vysvětlila Jana Furišová.
Střední lesnická škola je zaměřena na čtyřletý obor lesnictví a tříletý obor mechanizátor lesní výroby. "O studium na naší škole mají mladí lidé zájem, protože uplatnění po absolvování této školy je vysoké. V přijímacím řízení se na školu přihlásilo 70 žáků do denního i distančního studia. "Doufáme, že ti, kteří chtějí u nás studovat, přihlášky potvrdí. Zatím tak všichni neučinili," dodala personalistka.

 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.