Přihlásit

V nové laserové střelnici si mohou lidé zkusit i lov divokých kachen (Liberecký deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

V nákupním městečku se otevře Laserová střelnice s 25 simulacemi různých střeleckých disciplín. Na své si přijdou nimrodi, sportovní střelci i ti, kdo si chtějí střelbu a přesnou mušku jen vyzkoušet. Laserovou střelnici najdou návštěvníci v obchůdku číslo 23 vedle XD Theateru. Jedná o produkt z dílny holandské firmy Multimax Electronics - Lasermaxx.
Zařízení bude plně samoobslužné. Hráč vhodí příslušný počet mincí v požadované hodnotě a může začít střílet z pušky či pistole, opatřené laserovým paprskem. Deset minut hry přijde na 20 korun. Přístupná bude střelnice každý den od 10.00 do 20.00 hodin.
Lidé si budou moci vyzkoušet třeba lov divokých kachen či divočáků až po pohyblivé terče. Hráči mohou mezi sebou i soutěžit. Střelnice se sestává z imitace zbraně, pušky či pistole vybavené laserovým zářičem, a velkoplošné projekce.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.