Přihlásit

Rozloučili se se starou střelnicí (Domažlický deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

"Letošní, v pořadí druhý závod v brokové střelbě o pohár našeho mysliveckého sdružení byl na staré střelnici zároveň posledním. Pojali jsme ho jako rozloučení se starými věžemi, které nahradí nové. Chceme tady vybudovat i nový stometrový koridor na střílení z dlouhých kulových zbraní, který na okrese, alespoň podle našich informací, ještě není," uvedl organizátor závodů Petr Řehoř. Osmnáct střelců změřilo své střelecké dovednosti v prvním kole, což byla střelba na asfaltové holuby a trap. Po sečtení výsledků z těchto dvou disciplín se vítězem stává soutěžící s největším nástřelem. "Letos jsme zavedli i novou disciplínu O cenu Parasol s.r.o., což je vyřazovací soutěž na vysoké věži," dodal Řehoř.
Vítěz této disciplíny, kterým se stal Jaroslav Švábek z Tachova, si odnesl lahev pravé moravské slivovice. Absolutním vítězem střelecké soutěže v Mnichově se stal Josef Ubl z Lazců, druhý skončil P. Bachtík z Tachova a třetí místo si vystřílel Jan Končal z Horšova.

 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.